De Kerstroute door Soest-Zuid

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN.
Kerst: hoe kunnen we het beter vieren dan met veel versiering, creativiteit en gezelligheid? De Kerstroute is midden in coronatijd bedacht door twee buren op de Oude Utrechtseweg. Na het succes van vorig jaar is de Kerstroute dit jaar terug! Hij komt tot stand dóór de inwoners van Soest-Zuid en is vóór iedereen die zich even in een Kerstwonderland wil wanen. Bewoners van de wijk versieren hun voortuin of voorgevel (na aanmelding!) in het thema ‘Winter Wonderland’ (denk aan: kerstmannen, kerststallen, dieren in de sneeuw, etc.). Wij, de organisatie, doen de rest. De door de organisatie gemaakte routes zullen te bewandelen en fietsen zijn van 10 tot 30 december 2022. Tussen deze data zullen een paar extra-kerstachtige dagen zitten: ‘Winter Wonder Nights‘! Op deze dagen zijn bezoekers welkom in de wijk voor extra gezelligheid. Meld je aan, doe mee en laat samen de Santa-sfeer losbarsten in Soest-Zuid!

Organisatie

Raymond ter Horst – voorzitter
Niels Kleijwegt – vice-voorzitter en logistiek
Gerda van Dorresteijn – secretaris
Dodi Kleijwegt-Koopmans – penningmeester
Loes ter Horst – commissaris extern
Suus ter Horst – commissaris extern
Tess Kleijwegt – algemeen lid
James Kleijwegt – algemeen lid