Informatie voor deelnemers

Foto door Laura James via Pexels

Super leuk dat u mee wil of gaat doen aan de Kerstroute door Soest-Zuid! Inschrijven kan hier tot en met maandag 5 december 2022. De Kerstroute is te zien vanaf 10 december 15.00 uur tot 30 december 23.00 uur. Wij vragen u om uw tafereel voor op te bouwen vóór de Kerstroute daadwerkelijk wordt geopend. We houden de Kerstroute graag intact tot en met 30 december, dus laat uw tafereel graag staan tot de einddatum. In verband met mogelijk vuurwerk op Oudjaarsavond is het handig om uw tafereel af te breken op 31 december. Dit is echter niet verplicht.

Het tafereel dient geplaatst te worden in uw voortuin of tegen uw voorgevel en moet te zien zijn vanaf de stoep. Meedoen kan alleen als u in de wijk Soest-Zuid woont.

Soest-Zuid is het gebied ten zuiden van de rode lijn

Het thema van de Kerstroute door Soest Zuid is:

Winter Wonderland

Wij vragen u zich aan dit thema te houden, maar wees gerust creatief! Denk aan Kerstmannen, kerststallen, extra lampjes, een sneeuwtafereel, ijsberen, etc. U kunt het tafereel bijvoorbeeld maken van Lego of Playmobil, stof, een mooi beeld van een tuincentrum, hout, etc. Geen inspiratie? Kijk dan op de pagina met voorbeelden! Het is belangrijk dat u uw tafereel netjes en respectvol houdt, zodat niemand aanstoot neemt aan een van de taferelen of de gehele route. Voor de andere voorwaarden verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Bezoekers mogen uw tafereel fotograferen. Als u dit niet wil, dan bent u er zelf verantwoordelijk voor om een bordje te plaatsen waarin u vraagt geen foto’s te maken.

Foto door Karolina Ostrzolek via Pexels

We vinden het erg leuk als u mee wil doen aan de Kerstroute. Extra leuk is het als u zich ook aanmeldt voor Winter Wonder Nights. Tijdens deze speciale dagen mogen deelnemers extra uitpakken door bijvoorbeeld lampjes neer te zetten, kleurplaten uit te delen of bezoekers iets lekkers aan te bieden. Als deelnemer bent u zelf verantwoordelijk voor de invulling van Winter Wonder Nights. Zorg er wel voor dat u geen overlast veroorzaakt. Let op: dit alles gebeurt alleen op eigen terrein.

Bezoekers kunnen via deze website stemmen op hun favoriete voortuin. Als u niet mee wil doen aan deze wedstrijd, laat dat dan weten in het inschrijfformulier.

Deelnemers worden per email op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen en de verdere organisatie. Alleen indien nodig benaderen we u via email of telefoon.

Voor vragen en opmerkingen kunt u de organisatie bereiken via email: kerstroutesoestzuid@gmail.com.

Wij kijken enorm uit naar de start en het verloop van de Kerstroute door Soest-Zuid!

Have a very merry Christmas!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s